Yaşam

Christina Aguilera, Antalya’da bir konser verdi ve lüks bir villada kaldı.

Antalya’nın Serik ilçesindeki Regnum Carya Otel’de konser veren ABD’li ünlü şarkıcı Christina Aguilera, çocukları ile birlikte lüks bir villada 3 gün kaldı. Türk yemeklerinden çeşitli ikramların servis edildiği Christina Aguilera, konserin ardından özel jetiyle kentten ayrıldı.

Müzik dünyasının en önemli kadın yorumcularından biri olan Christina Aguilera, Türkiye’deki ilk konserini 8 Ağustos’ta Regnum Carya Otel’de verdi. 2 bin 500 kişilik Pearl Event Area’da 1,5 saat kalan Christina Aguilera, ‘Regnum Live in Concert’ kapsamında verdiği konserle izleyenleri hayran bıraktı. Konserine ‘Stripped’ ve ‘Dirrty’ gibi 2 önemli hit şarkıyla başlayan sanatçıya 8 dansçı ve 3 vokalist eşlik etti. ‘Genie in a Bottle’ ve ‘What A Girl Wants’ gibi şarkılarını seslendiren sanatçı Christina Aguilera, “Beni takip eden ve destekleyen hepinizle sonunda göz göze geldiğimiz için çok mutluyum. Uzun süredir kariyeri var.Unutmayın tek bir hayatımız var bu gece onun her anını dolu dolu yaşayacağız.Sonuçta yarın ne olur bilemeyiz diye hayranlarına seslendi.Şarkı öncesi ‘ Bir Şey Söyle’, Christina Aguilera, umudunu asla kaybetme, hayata sarıl, seni hayatta tutan hayallerindir’ dedi.Konserini ‘Lady Marmalade’, ‘Beautiful’, ‘Fighter’ ve ‘Let There Be Love’ şarkılarıyla tamamlayan Christina, Aguilera seyircilerine seni seviyorum diyerek alkışlarla sahneden ayrıldı.Christina Aguilera’nın konserini Acun Ilıcalı, efsane futbolcu Seedorf, Pelin Akil, Pelin Uluksar ve Ece Seçkin de izledi.

LÜKS VİLLADA KONAKLAMA

Konserin ardından Christina Aguilera, izleyiciler arasında bulunan Ece Seçkin, Pelin Akil, Pelin Uluksar ve Regnum Carya Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Özel jetiyle Antalya’ya gelen Christina Aguilera, Regnum Carya Otel’deki lüks villasında çocuklarıyla birlikte 3 gün kaldı. Christina Aguilera’ya çeşitli Türk yemekleri ikram edildi. Ünlü sanatçı, dün verdiği konserin ardından özel jetiyle Antalya’dan ayrıldı. Regnum Carya’da ‘Regnum Live in Concert’ etkinlikleri kapsamında, 21 Ağustos’ta BRIT ödüllü İngiliz müzisyen ve ilahiyat yazarı Tom Odell ile devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu